CCOO considera que la reestructuració de CaixaBank va en contra de la plantilla

Nova reunió de la mesa formal de reestructuració

Una reestructuració en contra de la plantilla, així ho ha definit i manifestat CCOO en la segona reunió formal de reestructuració de CaixaBank.

Ni l’informe presentat per la direcció, ni el pla estratègic justifiquen cap de les mesures forçoses que ha posat l’empresa sobre la taula.

CCOO ha deixat clar:

– En primer lloc, que s’accepti la voluntarietat de les mesures excepcionals, tant en els acomiadaments com en la mobilitat, per poder avançar.
– En segon lloc, qualsevol acord al qual es pugui arribar amb CCOO no pot suposar un empitjorament de les condicions de feina de la plantilla de CaixaBank. Amb això es vol dir que CCOO no modificarà per empitjorar els acords laborals interns.
– En tercer i darrer lloc, CCOO es ratifica en la contraproposta presentada en la darrera taula de negociació en el període previ, concretament la del 27 de març.

5 d’abril #IndignAcciones

#IndignAcción 5 d’abril: CCOO ens manifestarem en contra de la reestructuració.

 El 5 d’abril, dia de la Junta General d’Accionistes, CCOO es tornarà a manifestar i es farà una bateria d’indignAccions dins i fora de la Junta General.

També, a les 11 hores, es convoquen concentracions davant de tots els centres de treball coincidint amb la Junta General d’Accionistes.

La propera reunió serà el 10 d’abril a Barcelona.