Signatura definitiva del Conveni col·lectiu de l’Ajuntament de Reus

Recuperació de drets

Després d’un llarg període de negociació, la plantilla de l’Ajuntament de Reus ha donat un amplíssim suport als avanços que es representen al nou text del conveni col·lectiu.

Des de CCOO rebutgem la politització en última instància, embrutant un procés que ha estat realitzat al llarg de l’últim any i mig entre el govern local i els representants dels treballadors en taules de negociació.

Volem enfortir el valuós significat de la recuperació dels drets perduts al llarg de 8 anys a les empreses públiques i, per defecte, a les empreses privades. Per això és important treballar amb duresa i amb seguretat per recuperar els valors i els drets dels treballadors i treballadores, per a una millora de la salut i convivència del treballador, reflectint aquests canvis positius en la mateixa societat i en una major capacitat de recuperació.

En tot cas, des de CCOO Tarragona volem donar l’enhorabona als delegats i delegades i a la plantilla de l’Ajuntament de Reus pel nou Conveni, i recordar que els treballadors públics, igual que els polítics, es dediquen al servei de la ciutadania, però no per això s’ha de menysprear el valor de la negociació col·lectiva per part de certs grups polítics.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 10 d’agost de 2018