CCOO amb la Plataforma Lliures d’Essure per donar a conèixer els riscos per a la salut de les dones relacionats amb aquest mètode anticonceptiu

CCOO de Catalunya dona suport a la campanya de difusió de la Plataforma Lliures d’Essure per donar a conèixer els riscos per a la salut de les dones que es poden relacionar amb aquest mètode anticonceptiu. La Plataforma Lliures d’Essure va néixer fa tres anys quan dones de tot el territori es van unir per compartir què els passava als seus cossos després que els haguessin implantat el mètode anticonceptiu Essure. Patien inflor d’abdomen, metrorràgies, falta de regles, dolor pèlvic, problemes digestius, cansament crònic o mal de cap.

Des de la Plataforma Lliures d’Essure fa temps que reivindiquen un tracte digne a les consultes mèdiques, empatia amb totes les dones que hi acudeixen per explicar els problemes amb Essure, que s’investigui el mètode en profunditat, es facin proves d’al·lèrgia als seus components (al titani i sobretot al níquel), etc. L’objectiu de la Plataforma és fer públic el problema i arribar a totes les dones portadores amb l’Essure que en pateixen les conseqüències.

No són víctimes, són dones lluitadores afectades per un mètode anticonceptiu que ha fallat i que es va vendre com una alternativa meravellosa a la lligadura de trompes però que no ha resultat ser-ho tant.

Feu clic per a veure el cartell de la campanya L’Essure perjudica la teva salut.

Per a més informació podeu consultar i contactar amb:
http://libresdeessure.blogspot.com 
[email protected]
instagram.com/libresdeessure

facebook.com/libresdeessure
@libreessure