CCOO de Catalunya reclama un govern efectiu que impulsi polítiques socials i l’obertura d’un procés de diàleg polític entre institucions

Davant la investidura d’un nou president de la Generalitat

CCOO de Catalunya espera que la investidura d’un nou president de la Generalitat i la formació d’un nou Govern per a Catalunya signifiqui el desbloqueig de les institucions catalanes i l’aixecament de l’article 155 de la Constitució.

CCOO de Catalunya reclama que el nou govern de Catalunya faci una gestió efectiva de les administracions públiques catalanes i que impulsi polítiques socials que trenquin les desigualtats que existeixen al nostre país, que millorin la vida dels ciutadans i les ciutadanes i que reforcin l’activitat econòmica a Catalunya.

CCOO fa una crida a les institucions estatals i catalanes per garantir l’obertura d’uns imprescindibles ponts de diàleg que facin possible trobar solucions estructurals al bloqueig polític i territorial a Catalunya.

CCOO de Catalunya va presentar les seves propostes davant les eleccions del passat 21 de desembre, que ara tornem a recordar al nou president de la Generalitat i al nou Govern que es constitueixi en els propers dies. Trobareu el document en aquest enllaç:
https://www.ccoo.cat/revistes/lluitadigital/285.pdf

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 14 de maig de 2018