Article publicat al diari 'Ara' (17-04-2018)

Javier Pacheco: 'Construir ponts d'entesa'


Foto El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, proposa vies de sortida per a l'actual situació política a Catalunya.

Vivim temps de dubtes econòmics, desigualtats socials, precarietat laboral, devaluació salarial i de pensions, incerteses polítiques, bloqueig institucional, tensions socials, afebliment democràtic, limitacions a la llibertat d’expressió i de manifestació... Vivim dies difícils, els catalans i les catalanes.

El sindicalisme confederal ha de donar resposta a les necessitats socials de la gent amb una estratègia que canviï la correlació de forces a favor de la reivindicació laboral i social. La lluita contra la precarietat del mercat de treball i per la recuperació dels salaris i les pensions, l’organització de les noves formes de treball precari desregulat i desestructurat i la lluita contra la pobresa necessiten respostes unitàries del conjunt de la gent. Per això, des de CCOO entenem que ara és quan més hem de treballar per construir els ponts d’entesa entre bàndols diversos, per crear espais transversals polítics i socials, per reforçar l’articulació de la societat civil organitzada i representativa com a agent vertebrador del marc democràtic i defensar els valors que descansen en la solidaritat, la fraternitat i la igualtat social, en els valors democràtics.

Feu clic per veure l'article "Construir ponts d'entesa", publicat al diari ARA el dimarts 17 d'abril del 2018. També el podeu veure directament a la web de l'ARA
17/04/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies