Cornellà de Llobregat, 14 de març de 2018

CCOO exigeix la reposició del subministrament elèctric als veïns de Cornellà, tallat de forma unilateral per part d'ENDESA


CCOO  al territori ha tingut coneixement del tall del subministrament elèctric a veïns de la ciutat de Cornellà de Llobregat, durant aquesta setmana.

 

Aquests talls, que s’han produït de forma unilateral per part d’ENDESA a persones que estan al corrent de pagament, i sense haver contestat formalment a les al·legacions dels veïns i veïnes al canvi de comptadors.

 

Incompleix de forma flagrant diferents resolucions i mocions que deixaven clar, entre altres coses que el canvi al comptador telegestionat ha de ser una opció de les persones i no pas obligatòria la seva adaptació, en virtut d’una normativa europea que ha d’entrar en vigor el 2020. Ens referim a la resolució 746/XI del Parlament de Catalunya, a més de 25 mocions municipals (11 concretament al Baix Llobregat) i resolucions de la Diputació de Girona i Barcelona.

 

Des de CCOO exigim que es restableixi el subministrament elèctric als veïns i veïnes de Cornellà afectats per aquesta mesura sense precedents.

 

CCOO ens reunirem amb l’empresa ENDESA, a través de la representació legal dels treballadors i treballadores per fer efectiva i de forma immediata aquesta vulneració de drets bàsics de ciutadania.


14/03/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies