S’inicia la dotzena edició dels Premis Llanterna Digital

Els Premis Llanterna Digital d’aquesta 12a edició volen contribuir a fomentar l’ús del català i de l’occità, a través de l’elaboració de curtmetratges, el contingut dels quals tracti sobre la llengua, en sentit ampli, i des de qualsevol perspectiva, i tenen per objectiu fomentar la producció d’audiovisuals en català i occità. A més la reflexió sobre la llengua que es faci als curtmetratges ha de ser original quant al tractament dels continguts i s’hi ha d’apreciar qualitat artística.

Aquests premis, els organitza la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida, de la qual el Servei Lingüístic de CCOO forma part, juntament amb els serveis territorials de Cultura, Ensenyament i Justícia, el Departament de Salut, l’Institut de Llengües de la Universitat de Lleida, l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida i el Centre de Normalització Lingüística de Lleida.

Fins al 30 d’abril del 2018 es poden presentar els curtmetratges a les diferents categories i modalitats establertes. Les obres després seran avaluades pel jurat format per professionals de l’àmbit de la llengua i del sector audiovisual vinculats als organismes i entitats que participen en l’organització

Si en voleu més informació, feu clic aquí.