CCOO convoca concentració de delegats i delegades de l’educació en defensa de l’escola catalana i contra la criminalització dels i les professionals de l’educació

Demà dimarts, 21 de novembre, a les 13.00 hores, davant la Delegació del Govern a Barcelona (c/Mallorca, 278)

Davant de la campanya de criminalització i difamació que continua havent-hi en contra de l’escola catalana, la Federació d’Educació creu que cal fer-hi front.

A les declaracions d’Alfonso Guerra o Xavier García Albiol als mitjans informatius i d’Albert Rivera en seu parlamentària cal afegir diverses denúncies d’adoctrinament a docents i càrrecs directius de la Seu d’Urgell, tant de l’escola pública com a la concertada, la denúncia a sindicalistes d’altres sindicats o la campanya promovent la delació per part de Societat Civil Catalana. Igualment, es vol denunciar la ingerència del Govern espanyol en el sistema educatiu català, via article 155.

Per aquest cúmul de motius, la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya convoca els treballadors i treballadores de l’educació catalana davant de la Delegació del Govern per encartellar els voltants amb la consigna #JoAdoctrino .

Durant l’acte es llegirà un comunicat de denúncia. Montse Ros, secretària d’Organització i Comunicació i portaveu de CCOO Catalunya, assistirà l’acte i atendrà els mitjans.

Des de CCOO exigeix que s’acabi amb aquesta campanya difamatòria cap a l’escola catalana que posa en dubte la professionalitat i l’honorabilitat de les persones que treballen en l’educació a Catalunya.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 20 de novembre de 2017

Agenda:
Dimarts 21 de novembre de 2017
a les 13.00 hores
Delegació del Govern – c/Mallorca, 278, Barcelona