Vaga a Alstom Manteniment del 7 al 12 de novembre per exigir un conveni digne

Davant la ruptura de les negociacions, els treballadors mantenen les mobilitzacions

Davant la ruptura de les negociacions del conveni amb la direcció de l’empresa, els treballadors i treballadores d’Alstom Manteniment mantenen la vaga del 7 al 12 de novembre i les mobilitzacions per exigir un conveni que garanteixi unes condicions laborals dignes i una ocupació estable.

Els centres de treball d’Alstom manteniment de la província de Barcelona, que tenen com a principals clients Metro, Tram i Renfe, han convocat diverses concentracions, coincidint amb la vaga convocada:

• Els dies 7, 8, 9 i 10 de novembre, es concentraran de 5.30 h a 10 h i de 22 h a 23.30 h, davant les oficines del Trambaix (av. de Barcelona, s/n) i al costat de la ITV (c. de Sant Joan Despí, s/n), a Sant Joan Despí.

• Els dies 7, 8, 9 i 10 de novembre, es concentraran de 5.30 h a 10 h i de 21 h a 23.30 h, davant les oficines del Trambesòs (av. d’Eduard Maristany, s/n), a Sant Adrià de Besòs.

• Els dies 8 i 10 de novembre, de 5 h a 10 h, es farà una concentració de treballadors i treballadores a les portes d’Alstom Transport, a Santa Perpètua de Mogoda (carretera B-140, km 7,5).

• El dia 9 de novembre, de 5 h a 8 h, es concentraran a l’entrada de l’estació de Sants (av. dels Països Catalans), per informar els usuaris de tren i metro dels motius de la vaga. De 12 h a 15 h es concentraran a Can Tunis (c. del Motor, s/n), a Barcelona, on faran una nova acció informativa per denunciar la situació en què es troben les negociacions.

• El dia 10 de novembre, de 12 h a 14 h, es concentraran a l’entrada de l’estació de Sants (av. dels Països Catalans), per informar els usuaris de tren i metro dels motius de la vaga.