La Xarxa d’Acció Solidària tanca amb èxit la seva cinquena campanya de recollida de material escolar

Per a nens i nenes d’escoles en barris amb alt risc d’exclusió social

El 15 d’octubre, la Xarxa d’Acció Solidària (XAS), promoguda per CCOO -entre altres entitats-, ha tancat la cinquena campanya de recollida de material escolar. Un any més, la campanya ha resultat un èxit per la quantitat de material recollit i per la participació solidària d’afiliats i afiliades i pel treball fet pels delegats i delegades del sindicat a les empreses i als territoris.

Més de 50 caixes de material escolar recollits (bolígrafs, gomes, llapis, retoladors, motxilles, llibres, carpetes, quaderns, folis, estoigs i altre material), que distribuïm a desenes d’escoles de Barcelona, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Catalunya Central, Vallès Oriental, Maresme i Osona. Com cada any, els criteris de distribució prioritzen escoles públiques ubicades en barris amb alt risc d’exclusió social, i escoles que apliquen el criteri de la socialització del material per arribar al màxim de nens i nenes.

Els propers dies, la XAS iniciarà de nou la seva campanya de Nadal, sota el lema “Cap nen i nena sense joguina i sense material escolar”.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 2 de novembre de 2017