Avui divendres, 27 d'octubre, entre les 11 i les 14 h, a Madrid

Concentració al Senat contra la possible intervenció de TV3


El Sector de Medios de Comunicación, Artes, Cultura y Deporte de la Federación de Servicios a la Ciudadanía (FSC) de CCOO convoca avui divendres, 27 d'octubre, una concentració davant del Senat (carrer de Bailén 3, Madrid), entre les 11 i  les14 h, per denunciar la possible intervenció de TV3 per part del Govern i en defensa de l'article 20 de la Constitució espanyola, el qual reconeix el dret fonamental de la ciutadania a donar i a rebre informació veraç.

CCOO ha denunciat les últimes setmanes l'intolerable ús dels mitjans de comunicació públics en qualsevol àmbit per manipular i filtrar la informació a la ciutadania, sense respectar la seva funció d'informar de forma veraç, s'ha produït així un atac brutal a la llibertat d'expressió i a la professionalitat i deontologia dels  professionals que hi treballen i que estan compromesos amb la informació veraç, de qualitat, plural i democràtica.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 27 d’octubre de 2017
27/10/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies