CCOO de Catalunya fa una crida a la responsabilitat de tothom per no tibar el món del treball amb campanyes de boicot que poden perjudicar l’economia i l’ocupació

CCOO manifestem la nostra preocupació per les repercussions econòmiques i laborals d’algunes decisions empresarials i de les campanyes de boicot que s’estan produint els darrers dies que posen pressió sobre les plantilles de les empreses i poden perjudicar l’ocupació.

CCOO tornem a fer una crida a la responsabilitat a les institucions i agents econòmics i socials per  no tibar més la societat ni portar el conflicte al món del treball ni a prendre decisions que perjudiquin l’economia del país.

CCOO de Catalunya exigim als governs de la Generalitat i de l’Estat i a la resta de forces polítiques que prenguin les decisions prèvies necessàries que habilitin un marc polític i jurídic de mutu reconeixement per l’obertura d’un procés de negociació. Han de posar el diàleg i la negociació al servei de la política, per trobar el consens que interpel·li el compromís de la gran majoria social com a valor fonamental per la convivència, reconeixent la pluralitat i diversitat que enriqueix al poble de Catalunya i d’Espanya.

CCOO de Catalunya reiterem que estem davant d’un conflicte polític que només pot trobar la sortida des del diàleg i la negociació política.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 20 d’octubre de 2017