Condol a la família i entorn

CCOO de Catalunya lamenta l'assassinat d'una dona a Barcelona a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís amb la seva erradicació


CCOO de Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona i el seu fill a Barcelona, i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s’exerceix vers les dones només pel fet de ser dones.

CCOO mostra la seva indignació i preocupació per fets com aquest, se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin la lluita pels drets de les dones i per erradicar la violència masclista com una qüestió d’estat i destaca el compromís ferm per cooperar en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliures de qualsevol de les violències.

Des d’aquestes línies volem expressar el nostre condol a la seva família i entorn, i fer una crida a totes les persones, organitzacions i institucions que treballen per erradicar la violència masclista a sumar esforços perquè una vegada per sempre la violència contra les dones sigui definitivament erradicada.

CCOO de Catalunya recorda que disposa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones, SIAD, en l’àmbit laboral, per qualsevol tipus de discriminació o violència que pateixi una dona.

En la reunió d’avui del Comitè Confederal de CCOO de Catalunya es farà un minut de silenci.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 2 d’octubre de 2017

Telèfon 900 900 120: atenció 24 h contra la violència masclista
02/10/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies