CCOO assisteix a la reunió extraordinària d’avui de la Mesa General de Negociació dels Empleats de la Generalitat

A les 16.00 hores, a Via Laietana, 26, Barcelona

Aquesta tarda a les 16.00 hores, a la seu del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat (Via Laietana, 26, Barcelona), està convocada la Mesa General de Negociació dels Empleats de la Generalitat de Catalunya. La reunió, de caràcter extraordinari, té com a únic punt d’ordre del dia valorar la situació davant dels greus successos d’ahir, que suposen una gravíssima agressió a les legítimes institucions de govern del poble de Catalunya.

CCOO entenem que cal respondre al despropòsit d’ahir de manera unitària en defensa de les empleades i els empleats públics de la Generalitat, i en defensa dels drets fonamentals i de la nostra capacitat d’autogovern.

Cal no oblidar que aquest Govern de l’Estat és el mateix que va perpetrar, amb el suport d’alguns aliats ideològics, una agressió sense precedents als treballadors i treballadores en forma de reforma laboral. CCOO, en defensa d’una àmplia resposta unitària: això va de democràcia.

En sortir de la reunió, Joan Maria Sentís, coordinador de l’Àrea Pública de CCOO de Catalunya, atendrà als mitjans que ho requereixin.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 21 de setembre de 2017