2a edició del Postgrau: ‘Idees i experiències polítiques transformadores’

El període d’inscripcions s’ha ampliat fins l’11 d’octubre del 2017

El termini d’inscripcions de la 2a edició del Postgrau:  “Idees i experiències polítiques transformadores”, impulsat per la Fundació Cipriano Garcia i la Fundació Nous Horitzons amb la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB, s’ha ampliat:

Data final per a fer la inscripció: dimecres 11 d’octubre de 2017.
Data final per a fer el pagament de la matrícula: diumenge 15 d’octubre de 2017.
Començament de les classes: dilluns 16 d’octubre de 2017.

L’objectiu del postgrau és que es coneguin les principals idees polítiques transformadores de l’època contemporània: socialisme, anarquisme, sindicalisme, ecologisme i feminisme,  i aproximar-se a altres idees i teories polítiques més recents. Així com les experiències històriques i actuals més rellevants en les  quals s’han desplegat els projectes polítics transformadors.

Aquest postgrau està adreçat als alumnes universitaris, amb titulació acadèmica, i a persones sense la titulació requerida, vinculades a l’associacionisme polític i social, i a les institucions i administracions públiques.

Aquest postgrau consta de 30 crèdits, 24 teòrics i 6 de treball final, amb un total de 180 hores de docència. Les sessions presencials es desenvoluparan del 19 d’octubre del 2017 fins al 15 de juny del 2018. La data límit de lliurament del treball final és l’1 d’octubre del 2018. Les classes seran en sessions de dilluns i divendres de 16 a 18 hores i de 18.30 a 20.30 hores, i s’impartiran a la seu de la Fundació Cipriano Garcia de CCOO de Catalunya a Via Laietana, 16, 4a planta, de Barcelona.

La formació adquirida aportarà un bagatge cultural important que ha de facilitar la integració i la promoció laboral dels estudiants d’aquesta diplomatura de postgrau en feines als àmbits institucional, social, polític i del tercer sector.

Aquesta formació compta amb beques de la UAB i de les dues Fundacions que  hi col·laboren.

Trobaràs tota la informació i podràs fer la inscripció en línia en el següent enllaç:

Postgrau Idees i experiències polítiques transformadores