Coneixes la Garantia Juvenil? Saps que a CCOO comptem amb un equip d'impulsors del programa?


Foto Des del passat mes de gener, Acció Jove – Joves de CCOO, compta amb quatre impulsors i impulsores de la iniciativa europea Garantia Juvenil, repartits pel territori (Comarques gironines, Vallès Oriental - Maresme - Osona, Vallès Occidental - Catalunya central, i Barcelona).

La iniciativa pretén reduir les taxes d’atur entre els joves de 16 a 29 anys que no estudien ni treballen, oferint-los una formació complementària, experiència professional, mobilitat internacional i/o ajuts a la emprenedoria. Les persones impulsores realitzen tasques d’informació i suport per al registre en el sistema, així com una orientació entre els diferents programes disponibles, basant-se en els interessos i necessitats de cada jove.

A més, seguint amb l’activitat “Parlem de feina” que des de fa anys porta a terme Acció Jove de CCOO de Catalunya, l’equip d’impulsors realitza les xerrades als diferents centres educatius del territori. D’aquesta manera, es donen a conèixer conceptes bàsics del mercat laboral, així com de l’organització sindical, als joves que entren per primer cop al món del treball. En aquestes xerrades, també s’explica la Garantia Juvenil, per tal que els joves coneguin els diferents recursos que tenen a disposició.

Podeu contactar amb l’impulsor o impulsora de cada territori a través dels següents contactes:

Laura Ruiz
laura.ruiz@ccoo.cat
972 21 73 03
C/ Miquel Blay, 1
Girona
Verònica Fernández 
veronica.fernandez@ccoo.cat
680 20 33 42
Rambla, 75
Sabadell
Héctor Solà
hsola@ccoo.cat
682 06 96 37
C/ Pius XII, 5-7
Granollers
Josep Llabrés
josep.llabres@ccoo.cat
699 80 79 15
Via Laietana, 16
Barcelona

A més també us poden interessar les guies sobre el programa de Garantia Juvenil i per ajudar a interpretar correctament una nòmina
14/07/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies