CCOO convoca concentració de treballadors i treballadores universitaris per reclamar la inclusió del personal d’administració i serveis (PAS) en les mesures per combatre la temporalitat

Demà dijous, 22 de juny, a les 9.30 hores, davant del Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686, de Barcelona)

El personal d’administració i serveis (PAS) de les universitats públiques no està inclòs en els pressupostos generals de l’Estat (PGE 2017), entre els col·lectius que es beneficien de les ofertes públiques per a l’estabilització del personal derivades de l’Acord per a la millora de l’ocupació pública, dirigit a la dotació i estabilització de més de 300.000 llocs de treball en diversos sectors de l’Administració.

Des de CCOO considerem que les universitats constitueixen institucions de servei públic integrades: tant el PAS com el PDI (personal docent i investigador) contribueixen coordinament a complir les finalitats docents, investigadores i de transferència del coneixement de la universitat com a servei públic d’educació superior i recerca. Per això, valorem que l’exclusió del PAS de la via de l’estabilització laboral és absolutament irracional i injusta, i que hauria de ser esmenada durant la tramitació i final aprovació del Projecte de llei de PGE 2017 al Senat.

CCOO juntament amb UGT i CSIF convoquem tots els treballadors i treballadores universitaris a concentrar-se demà dijous, 22 de juny, a les 9.30 hores, davant del Palau de Pedralbes de Barcelona (av. Diagonal, 686), aprofitant la reunió del Consell Interuniversitari de Catalunya, amb presència de tots els rectorats.

Des de CCOO exigim que s’acabi amb aquesta discriminació cap al PAS i se l’inclogui en les mesures per combatre la temporalitat laboral.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 21 de juny de 2017

Agenda:
Dijous 22 de juny de 2017
a les 9.30 hores
Davant del Palau de Pedralbes – Av. Diagonal, 686. BCN