Acte commemoratiu del XXV aniversari del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC)

Demà divendres, 12 de maig, a les 9.15 hores, al CaixaFòrum de Barcelona, amb presència de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya

Demà divendres, 12 de maig, tindrà lloc al CaixaFòrum de Barcelona (av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8) l’acte commemoratiu del XXV aniversari del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC).

Serà a partir de les 9.15 hores, amb inauguració a càrrec de Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i representants de les organitzacions que componen el Patronat de la Fundació Privada TLC (entre ells Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya). Després hi haurà les intervencions de les persones que formaven el primer Patronat (Miquel Àngel Falguera per part de CCOO), una xerrada amb representants de comunitats autònomes, experiències de mediadors del TLC (amb Francesc Montoro, responsable de Salut Laboral de CCOO de Catalunya) i cloenda per part de Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 11 de maig de 2017

Agenda:
Divendres 12 de maig de 2017
a les 9.15 hores
CaixaFòrum – Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. BCN