CCOO fa una crida a participar a la manifestació de demà a Barcelona per l’acollida de refugiats

Demà dissabte, 18 de febrer, a les 16.00 hores, des de la Plaça Urquinaona, dintre de la campanya “Casa nostra, casa vostra”

El grup d’entitats que donen suport a la campanya “Casa nostra, casa vostra” d’acollida a persones refugiades (entre elles, CCOO de Catalunya i el seu Centre d’Informació per a Treballadors Estrangers-CITE) convoca demà dissabte, 18 de febrer, una gran manifestació a Barcelona, sota el lema #VolemAcollir .

Començarà a les 16.00 hores a la Plaça Urquinaona, des d’on baixarà per Via Laietana i c/Doctor Aiguader fins al Parc de la Barceloneta, acabant al Passeig Marítim. CCOO fa una crida a la participació de la ciutadania per fer evident que cal donar resposta a la crisi migratòria que viu la Mediterrània.

Joan Carles Gallego, secretari general del sindicat, acudirà demà a la manifestació i farà declaracions als mitjans que ho desitgin a les 15.30 hores a la banda muntanya de la mateixa Plaça Urquinaona, a Ronda Sant Pere amb c/Pau Claris (punt de trobada de la gent de CCOO).

Trobareu més indicacions a internet:
https://www.casanostracasavostra.cat/gran-manifestacio

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 17 de febrer de 2017

Agenda:
Dissabte 18 de febrer de 2017
a les 15.30 (declas); a les 16.00 hores (manifestació)
Plaça Urquinaona. BCN