Dejuni per l’aprovació de la proposició de llei sobre la renda garantida de ciutadania

A partir del diumenge, 18 de desembre, a les 9 hores, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona

Amb el lema “Per una Catalunya sense pobresa, renda garantida de ciutadania, ja!”, aquest diumenge, 18 de desembre, a partir de les 9 hores, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, s’iniciarà un dejuni solidari impulsat per la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania, de la qual forma part CCOO de Catalunya.

El dejuni té per objectiu reclamar la necessitat urgent d’aprovar la proposta de llei de la renda garantida de ciutadania, i durarà fins al dimarts 20 de desembre a les 17 h. Hi participarà Llorenç Serrano, coordinador d’Economia Social i Persones a l’Atur de CCOO de Catalunya (twitter: @llorencserrano).

Les activitats més destacades del programa durant els tres dies són:

Diumenge 18 de desembre
9 h: inici del dejuni i instal·lació a la plaça de Sant Jaume.
11 h: trobada amb els mitjans de comunicació per presentar el dejuni.
12 h: intervencions de representants de les entitats polítiques, socials i cíviques que estan adherides a la campanya de la renda garantida de ciutadania.
18 h: intervencions de representants dels ajuntaments que van aprovar mocions de suport a la renda garantida de ciutadania.

Dilluns 19 de desembre
11 h: taula rodona “Què proposen els grups parlamentaris perquè s’aprovi la proposta de llei de la renda garantida de ciutadania?”, amb la participació de representants dels grups del Parlament que tracten la ponència de la ILP.
18 h: “Nosaltres acusem”, acte de denúncia amb diversos testimonis sobre la violència social que provoca la pobresa i la desigualtat.

Dimarts 20 de desembre
17 h: fi del dejuni.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 16 de desembre de 2016

Agenda:
Diumenge 18 de desembre de 2016
9 h (inici del dejuni); 11 h (atenció als mitjans)
Plaça de Sant Jaume. Barcelona