CCOO convoca concentracions al sector de supermercats el dies 23 i 30 de desembre

En defensa d’un conveni just

Després de més d’un any de negociacions del Conveni de supermercats de Catalunya, que continuen estancades ja que la patronal només planteja retallades de drets i de condicions laborals, CCOO inicia una campanya de mobilitzacions.

El sindicat reivindica que és el moment d’un conveni col·lectiu autonòmic per als supermercats, que avanci en drets i condicions de treball per a aquest important sector de serveis que ha crescut en els darrers anys a costa de la pèrdua en les condicions laborals. Per això CCOO considera necessari aconseguir un conveni que garanteixi la millora del poder adquisitiu dels salaris, millori la conciliació de la vida laboral i personal (amb reducció de la jornada, dies d’assumptes propis i millora de les llicències retribuïdes).

CCOO ha convocat una primera acció per als propers divendres 23 i 30 de desembre amb unes concentracions de delegats i delegades de CCOO a Barcelona, davant botigues d’empreses afectades pel conveni: Caprabo, La Sirena, Condis, Sorli Discau i Bonpreu.

El dia 23 hi haurà concentracions al barri de Navas, amb el següent recorregut des de les 10.00 hores:
-Caprabo, carrer de Palència, 13.
-Condis, carrer de la Muntanya, 17.
-Bonpreu, carrer de la Independència, 313.

I el dia 30 hi haurà concentracions al barri del Poblenou, amb el següent recorregut des de les 10.00 hores:
-Condis, carrer Bilbao, 63.
-Sorli Discau, carrer del Doctor Trueta, 223.
-Bonpreu, carrer de Llull, 200.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 12 de desembre de 2016