Demà dissabte, 19 de novembre, a les 17.30 hores, des de la plaça Urquinaona

CCOO fa una crida a participar a la manifestació de demà a Barcelona #EsPotFerAra #PerUnsPressupostosSocials


Organitzacions sindicals i entitats socials de Catalunya han convocat per a demà dissabte, 19 de novembre, una manifestació a Barcelona per demanar uns pressupostos de la Generalitat que siguin socials i destinats a atendre les necessitats reals de les persones. Sota el lema “#EsPotFerAra”, la manifestació començarà a les 17.30 hores a la plaça Urquinaona de la capital catalana, i es dirigirà a la plaça de Sant Jaume. La mobilització pretén forçar els grups polítics representats al Parlament de Catalunya a aprovar uns pressupostos en els quals els aspectes socials, l’atenció a les persones, la sanitat o l’educació siguin la prioritat dels comptes del Govern de Catalunya.

Abans de començar, els mitjans de comunicació podran recollir declaracions (a partir de les 17 hores a la plaça Urquinaona amb ronda de Sant Pere) dels diferents portaveus de les organitzacions convocants. En el cas de CCOO de Catalunya, serà present el seu secretari general, Joan Carles Gallego.

Trobareu més informació a internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/205055/manifestacio-per-uns-pressupostos-socials-espotferara

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 18 de novembre de 2016

Agenda:
Dissabte 19 de novembre de 2016
17 hores (declaracions); 17.30 hores (manifestació)
Plaça Urquinaona. Bacelona
18/11/2016

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies