Taller d'escriptura en llengua catalana amb Núria Martí Constans


Foto El dimarts 27 de setembre del 2016 va tenir lloc a Barcelona el “Taller d’escriptura: correcció i persuasió”, amb una durada de 3 hores i una quinzena d’assistents. La formadora encarregada de conduir la sessió va ser Núria Martí Constants, llicenciada en filologia catalana, professora de català per a adults i autora de novel·les i reculls de relats, pels quals ha rebut diversos guardons literaris.

A la primera part del taller es va informar els assistents dels recursos per treballar en llengua catalana (DIEC2, Optimot…) i es va analitzar detingudament l’estructura que han de seguir tant el correu electrònic com la carta, fent especial èmfasi en el registre de llengua adequat, els tractaments protocol·laris i altres convencions formals. Així mateix, la formadora va destacar la importància de la correcció i va llançar càpsules informatives sobre errors freqüents que cal evitar. A la segona part, es van abordar algunes tècniques d’escriptura persuasiva i els assistents van posar en pràctica els coneixements assolits en diversos exercicis i amb la producció d’un correu electrònic.
28/09/2016

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies