CCOO reobre la campanya del Voluntariat per la llengua

El Servei Lingüístic de CCOO de les Terres de Lleida inicia una nova campanya del Voluntariat per la llengua, la vuitena, i us anima a apuntar-vos al programa, que consisteix a formar una parella lingüística entre una persona que sap català, però no el parla de manera fluida (aprenent/a), i una altra persona que sí que el parla habitualment (voluntari/ària).

Només cal que disposeu d’1 hora lliure a la setmana fins a assolir un total de 10 hores de conversa. El Servei Lingüístic s’encarregarà de trobar-vos un aprenent o aprenenta o un voluntari o voluntària i de fer el seguiment de la parella. Així mateix, en el moment de la constitució us repartirà material promocional del programa així com el carnet V×L, que permet obtenir descomptes en diversos equipaments culturals i establiments de tot Catalunya. El compromís de les parelles que es puguin formar és de parlar 10 hores en català. Els temes de conversa, els llocs, els dies i les hores on i quan desenvolupar-la es podran triar lliurement.

Començarem la constitució de parelles a l’octubre, de manera que us podeu apuntar al programa posant-vos en contacte amb el Servei Lingüístic de CCOO a Lleida, al telèfon 973 26 36 66.