Joan Carles Gallego participa demà a la primera reunió de treball al Departament d'Empresa i Coneixement per formalitzar el Pacte Nacional per la Indústria


El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, participarà demà a la reunió de l’Executiva permanent del Consell Català de l’Empresa on es farà la primera reunió de treball per formalitzar el Pacte Nacional per la Indústria, després que ahir el Parlament de Catalunya amb unanimitat de tots els grups parlamentaris aprovés instar el Govern a impulsar aquest pacte.

 

La trobada se celebrarà demà a les 10 hores a la sala Lleida de la seu del Departament d’Empresa i Coneixement (passeig de Gràcia, 105, planta 9a de Barcelona). Gallego estarà acompanyat a la reunió pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, que presidirà la comissió; el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio; la directora general d’Indústria, Núria Betriu;  el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà;  el president de Pimec, Josep González;  la presidenta de Fepime, Helena de Felipe, i el secretari de Polítiques Sectorials d’UGT, José Antonio Pasadas.

 

Aquesta comissió té l’objectiu de definir i aprovar la metodologia i el pla de treball per desenvolupar i formalitzar en els propers mesos el Pacte Nacional per la Indústria. L’impuls d’aquest pacte és un compromís del Govern, explicitat pel mateix president de la Generalitat, per aconseguir que el sector industrial sigui la punta de llança de la recuperació econòmica del país.

 

Els mitjans de comunicació podran prendre imatges abans de la trobada. El nostre secretari general, estarà a disposició dels mitjans de comunicació que ho desitgin un cop acabada la reunió.


14/07/2016

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies