CCOO celebra el 30è aniversari de la fundació del CITE

Divendres 1 de juliol, a les 10.30 h, al CaixaFòrum de Barcelona

El Centre d’Informació de Treballadors Estrangers (CITE) compleix 30 anys. Per això, el divendres 1 de juliol, a partir de les 10.30 h, es farà un acte commemoratiu al CaixaFòrum, Centre Social i Cultural de l’Obra Social “la Caixa”, de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

La benvinguda anirà a càrrec de Carles Bertran, responsable de Migracions de CCOO de Catalunya i director del CITE; Joana Prats, directora de Diversitat i Col·laboracions amb Entitats, Educació i Interculturalitat de la Fundació “la Caixa”, i Lola López, comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona.

A les 11 h, hi haurà una taula rodona sobre la política migratòria europea amb Georgios Dassis, president del Consell Econòmic i Social Europeu (https://fr.wikipedia.org/wiki/Georges_Dassis), i Javier de Lucas, catedràtic de filosofia del dret de la Universitat de València.

Finalment, a les 13.10 h. es farà la cloenda, presentada per Ghassan Saliba, president del CITE, amb la participació d’Emilio Ablanedo, subdelegat del Govern de l’Estat a Barcelona; Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.

Abans de l’inici de l’acte (cap a les 10 h) podreu recollir declaracions.

Trobareu el programa de l’acte a internet:
https://www.ccoo.cat/pdf_documents/2016/programa_30_anys_CITE.pdf

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 30 de juny de 2016

Agenda:
Divendres 1 de juliol de 2016
10 h (declaracions) / 10.30 h (inici de l’acte)
CaixaFòrum. Centre Social i Cultural de l’Obra Social “la Caixa” – Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. Barcelona