Lliurament dels Premis Llanterna Digital


Foto El 9 de juny, a l’Espai Orfeó, ha tingut lloc el lliurament dels Premis Llanterna Digital d’enguany, els de la desena edició. Aquests premis són una iniciativa de la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida, de la qual el Servei Lingüístic de CCOO forma part, i volen contribuir al foment de l’ús del català i de l’occità, a través de l’elaboració de curtmetratges que promoguin una reflexió sobre la llengua, en sentit ampli, des de qualsevol perspectiva.

El responsable de Finances, Administració i Serveis de CCOO de les Terres de Lleida, Jaume Beà, ha estat l’encarregat de lliurar el premi de la modalitat de Centres d’Educació Secundària, que ha correspost al curt Les 9 cares de Ramon Llull de l’Institut de Gurb.

Aquest curt, segons l’opinió del jurat destaca, en primer lloc, pel treball de recerca més enllà de l’àmbit del centre; en segon lloc, perquè realment, en molt poc temps, ens acosta a la figura de Llull, i, finalment, per la bona utilització de l’entrevista com a element discursiu. Si voleu veure aquesta obra i la resta de les obres guanyadores, feu clic aquí.
10/06/2016

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies