Del 10 al 27 de juny

Aturades parcials a TV3: “la CCMA ha de retirar la demanda contra un treballador”


FotoAdjuntem comunicat de premsa del Sector de Mitjans de Comunicació, Cultura, Oci i Esport de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya:

El Comitè d’Empresa de TV3 va convocar ahir al matí una roda de premsa a la seu del Col·legi de Periodistes de Barcelona per donar a conèixer les aturades parcials que han programat per al mes de juny.

El motiu d’aquestes aturades és que la màxima representació dels treballadors de TV3, amb el suport de les signatures de 1.340 professionals, reclamen al Consell de la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) que desisteixi de la demanda de 7 anys de presó contra un company que suposadament ha estat relacionat amb la filtració del 2012. Un missatge procedent de la bústia del president del Consell de la CCMA, Brauli Duart, es va rebre a diferents bústies del correu intern de la corporació. En aquell correu s’adjuntava un full d'excel amb dades de la plantilla i els càlculs d’indemnitzacions per fer un ERO que finalment es va portar a terme l’estiu del 2013. El treballador, com ha fet al llarg de tot el procés, continua mantenint la seva innocència. Si la CCMA no retira la demanda, el judici està previst per al pròxim dia 30 de juny.

Les aturades programades seran de 10 minuts els següents dies:
Divendres 10 de juny,  a l’inici del TNM de 14.30 a 14.40 h
Dimecres 15 de juny,  a l’inici d’“Els Matins” de 8 a 8.10 h
Dijous 16 de juny,   a l’inici del TNV de 21 a 21.10 h
Dimecres 22 de juny,  en l’horari de “La Riera” de 16 a 16.10 h
Dimecres 22 de juny,  en l’horari de “Divendres” de 17.20 a 17.30 h
Dilluns 27 de juny,   a l’inici del TNM de 14.30 a 14.40 h

Aquestes aturades aniran acompanyades de diferents iniciatives i accions per cridar l’atenció sobre la reclamació.

El Sector de Mitjans de Comunicació, Cultura, Oci i Esport de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya dóna el seu màxim suport a les iniciatives presses pel Comitè d’Empresa de TV3.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 2 de juny de 2016
02/06/2016

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies