Acte públic amb alcaldes i alcaldesses que donen suport a la ILP de la renda garantida de ciutadania

Demà dimarts, 31 de maig, a les 19.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona

Demà dimarts, 31 de maig, a les 19.00 hores, la sala d’actes de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa) acollirà un acte en què alcaldes i alcaldesses d’ajuntaments catalans que van aprovar mocions de suport a la ILP de la renda garantida de ciutadania (RGC) tenen la paraula.

Hi participaran les alcaldesses de Barcelona, Ada Colau; de Badalona, Dolors Sabater; de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, i de Castelldefels, Candela López, en un debat que porta per títol “Rescatem les persones!!! Per una Catalunya sense pobresa, alcaldesses i alcaldes de Catalunya tenen la paraula”. També han confirmat la seva presència l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Camps, i la tinenta d’alcalde de Cornellà, Emilia Briones Matamales.

La Comissió Promotora de la ILP de la Renda Garantida de Ciutadania, convocant de l’acte, manté que la RGC és un instrument fonamental per aconseguir superar la pobresa a Catalunya, però cal que el Parlament faci la seva feina i aprovi aquesta proposta de llei. Es conclourà l’acte amb la presentació d’una important declaració que subscriuen alcaldesses i alcaldes de Catalunya.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 30 de maig de 2016

Agenda:
Dimarts, 31 de maig de 2016
a les 19.00 hores
Sala d’actes CCOO – Via Laietana, 16, planta baixa. BCN