La direcció de CCOO de Catalunya es reuneix amb una delegació del PSC formada per Miquel Iceta, Meritxell Batet i Eva Granados

Demà dimarts, 31 de maig, a la tarda, a la seu del sindicat a Barcelona

Demà dimarts, 31 de maig, una delegació del PSC formada pel seu primer secretari, Miquel Iceta; la candidata del PSC a les properes eleccions generals, Meritxell Batet, i la portaveu del Grup Socialista al Parlament, Eva Granados, es reunirà amb representants de la direcció de CCOO de Catalunya.

Els assistents previstos per part de CCOO són Joan Carles Gallego, secretari general; Dolors Llobet, secretària de Comunicació i Xarxes Socials i portaveu; Josep Maria Romero, secretari d’Organització, i Carme Martínez, coordinadora de Secretaria General i Relacions Institucionals.

Després de la reunió, a les 17.45 h els professionals dels mitjans gràfics podran obtenir imatges i fotografies de la trobada, i posteriorment, a partir de les 18.00 h, hi haurà un contacte informatiu per retre compte del contingut. La reunió tindrà lloc a partir de les 17.00 h a la seu de CCOO de Catalunya a Barcelona (Via Laietana 16, 5a planta).

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 30 de maig de 2016

Agenda:
Dimarts, 31 de maig de 2016
17.00 h (reunió); 17.45 h (muts); 18.00 h (declas)
Sala de premsa CCOO – Via Laietana, 16, 5a planta. BCN