Èxit de participació a la 18a Mostra de Cuines Obreres


Foto

El dijous 5 de maig va tenir lloc, a Barcelona, la 18a Mostra de Cuines Obreres, organitzada de manera conjunta pel Servei Lingüístic, l’Àrea de Cultura i el CFA Manuel Sacristán de CCOO de Catalunya. Aquesta vegada la temàtica de la mostra girava entorn de la cuina per compartir i acollir. Per aquest motiu, la presentació gràfica elaborada pel Servei Lingüístic per a l’ocasió aplegava fragments de novel·les en què la cuina agermana els protagonistes i els proporciona consol, alleujament i refugi en moments difícils.

La participació va ser molt alta, amb 35 plats i receptes presentats, i més de 50 assistents. Es van poder degustar una gran varietat de deliciosos aperitius, plats principals i postres, i, per votació popular, es van atorgar dos petits premis als plats que més havien agradat. Al final de la mostra, el CFA Manuel Sacristán va repartir a tots els assistents un petit detall, consistent en un joc de cullerots i el llibre Cuines obreres. Recull de receptes de la 15a, 16a i 17a Mostra de Cuines Obreres de CCOO de Catalunya i de la 1a Jornada de Cuina Multicultural de Girona, editat pel CFA Manuel Sacristán i amb receptes redactades en format de lectura fàcil pel Servei Lingüístic.


09/05/2016

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies