A la 18a Mostra de Cuines Obreres de Barcelona

CCOO cuina per compartir i acollir


Foto Dins el marc del Maig de la Cultura i el Treball, el dijous 5 de maig se celebrarà la 18a Mostra de Cuines Obreres a Barcelona, organitzada pel Servei Lingüístic i el Centre de Formació de Persones Adultes Manuel Sacristán, i amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura. A partir de les 18 h podreu anar portant a la sala 11 de la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, 1a planta) els plats que hàgiu preparat per compartir amb els altres participants de la mostra, juntament amb la recepta escrita (plantilla).

Enguany, la temàtica de la 18a Mostra de Cuines Obreres, així com de la presentació gràfica que elaborarà el Servei Lingüístic per a l’ocasió, serà la cuina per compartir i acollir, aquesta cuina que agermana i aplega per al gaudi de sabors i, també, de companyia, i que, així mateix, proporciona consol, alleujament i refugi en els moments més difícils.
27/04/2016

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies