Concretament es denuncia la cobertura d'una plaça vacant sense que s'hagi fet pública ni s'hagi ofert prèviament als funcionaris, tal com marca la llei

CCOO denuncia irregularitats en la contractació en els centres penitenciaris de Lleida


Foto CCOO ha denunciat davant de les autoritats competents les irregularitats produïdes en la contractació de personal al Centre Penitenciari Ponent, contravenint tots els acords i la legislació vigent, i amb afectació greu per als treballadors i treballadores públics.

El sindicat considera intolerables els tractes de favor a l’Administració pública, i li exigeix rigor i transparència en la contractació de personal i serveis.

Concretament es denuncia la cobertura d’una plaça vacant sense que s’hagi fet pública ni s’hagi ofert prèviament als funcionaris, tal com marca la llei.

L’assignació d’aquesta plaça, en aquestes condicions, perjudica el col·lectiu de funcionaris adscrits al Departament de Justícia, que no han tingut coneixement d’aquesta vacant ni possibilitat de sol·licitar-la. Molts d’aquests funcionaris de Lleida treballen en centres penitenciaris de la resta de Catalunya i se’ls ha negat l’oportunitat d’apropar-se al seu domicili, evitant desplaçaments i riscos.


13/01/2016

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.