Demà dimarts, 7 de juliol, a les 17.30 h, a la seu del sindicat a Barcelona

CCOO acull la presentació del llibre 'Familias también. Diversidad familiar, familias homoparentales'


 

Amb motiu del Dia Internacional de l'Alliberament LGTBI, la Federació d'Educació, la Secretaria de la Dona i Cohesió Social, i l'Àmbit LGTBI de CCOO de Catalunya organitzen un acte que tractarà sobre famílies LGTBI i escola, juntament amb la presentació del llibre Familias también. Diversidad familiar, familias homoparentales, de l'Associació de Famílies de Lesbianes i Gais. Tindrà lloc demà dimarts, 7 de juliol, a les 17.30 h, a la sala 42, quarta planta, de Via Laietana, 16, a la seu de CCOO a Barcelona.


En aquest acte intervindran, com a moderadora, Marta Longares i Berengueras, responsable de polítiques LGTBI de la Federació d'Educació; Katy Pallàs, presidenta de l'Associació de Famílies Lesbianes i Gais; Elisabet Vendrell, responsable de Comunicació i Xarxes Socials de l'Associació FLG i escriptora del llibre Familias también. Diversidad familiar, familias homoparentales, i, per concloure, Alba Garcia, secretària de la Dona i Cohesió Social de CCOO de Catalunya.


Hi haurà la possibilitat d'adquirir exemplars del llibre Familias también. Diversidad familiar, familias homoparentales.

 

 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya

Barcelona, 6 de juliol de 2015

 

 

Agenda:         Dimarts, 7 de juliol de 2015

                      A les 17.30 hores

                      Sala 42 CCOO - Via Laietana, 16, 4a planta. BCN

 


06/07/2015

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.