Aquest estiu, apunteu-vos al ‘Voluntariat per la llengua’!

La constitució de parelles començarà al setembre

El Servei Lingüístic us anima a apuntar-vos al programa del “Voluntariat per la llengua” (V×L), que consisteix a formar una parella lingüística entre una persona que sap català, però no el parla de manera fluida (aprenent/a), i una altra que sí que el parla habitualment (voluntari/ària). També és possible constituir grups de conversa.

Només cal que disposeu d’1 hora lliure a la setmana fins a assolir un total de 10 hores de conversa. El Servei Lingüístic s’encarregarà de trobar un aprenent/a o voluntari/ària per a vosaltres i de fer el seguiment de la parella o grup. Així mateix, en el moment de la constitució us repartirà material promocional del programa així com el carnet V×L, que permet obtenir descomptes en diversos equipaments culturals i establiments de tot Catalunya.

La constitució de parelles començarà al setembre, de manera que us podeu apuntar al programa durant l’estiu enviant un correu electrònic amb el vostre nom i cognoms, telèfon i edat a [email protected], o bé trucant a les extensions 2920 (Barcelona), 3880 (Girona) o 2501 (Lleida).

Bon estiu!