Presentació de les “27 trobades estatals LGTBI”

Dijous, 25 de juny, a les 11.00 h, a la seu de CCOO a Barcelona

Els proper mes de novembre del 2015 tindran lloc a Sitges les “27 trobades estatals LGTBI”, organitzades per CCOO i el Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC).

 

Aquestes trobades són un espai de debat consolidat al conjunt del moviment LGTBI de l’Estat espanyol. Ofereixen un marc de debat sobre els temes i les necessitats més actuals de les diferents entitats que lluiten i treballen pels drets i les llibertats de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals als diferents indrets de l’Estat. És un fòrum on es posen sobre la taula les estratègies contra l’homofòbia-LGTBIfòbia i per la defensa dels drets.


Per informar del contingut, les dates, els participants i els actes d’aquestes trobades us convoquem a la roda de premsa que tindrà lloc el dijous 25 de juny, a les 11.00 h, a la sala de premsa (5a planta) de la seu de CCOO a Barcelona, a la Via Laietana, 16.

 

Hi intervindran Alba Garcia, secretària de la Dona i Cohesió Social de CCOO de Catalunya; Raquel de Haro, responsable de l’Àmbit LGTB de CCOO de Catalunya, i Eugeni Rodríguez, president de l’Observatori Contra l’Homofòbia i Portaveu del FAGC.

 

També hi assistiran la secretària de la Dona i de Polítiques d’Igualtat de CCOO del País Valencià, Candi Barroso, i un membre d’Independence Gay, organitzadors de les trobades estatals del 2014 celebrades a Gandia.

 

 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya

Barcelona, 23 de juny de 2015

 

 

Agenda:         
dijous 25 de juny de 2015

a les 11.00 hores
Sala de Premsa CCOO – Via Laietana, 16, 5a planta. BCN