'Precarietat és explotació. Treball i salaris dignes + protecció social'

1 de Maig del 2015


Foto El Primer de Maig, CCOO torna a reclamar polítiques al servei de la ciutadania. Amb el lema "Precarietat és explotació. Treball i salaris dignes + protecció social" cal reivindicar amb força unes polítiques que estiguin al servei de la ciutadania i que defensin i reconstrueixin el nostre malmès estat del benestar. Calen governs que siguin al costat de les persones i contra les retallades que han provocat una progressiva pèrdua del poder adquisitiu de la gent treballadora,  dels pensionistes, de les persones que es troben a l’atur i de totes aquelles que ja han esgotat les prestacions, que són desenes de milers i van en augment.

CCOO convoca els treballadors i les treballadores a participar en les manifestacions del Primer de Maig, que tindran lloc a les principals ciutats de Catalunya.

Barcelona, 11.30 hores. Ronda de Sant Pere / passeig de Gràcia.
Girona, 12.00 hores. Plaça de la Independència.
Tàrrega, 12.30 hores. Plaça Riambau.
Tarragona, 12.00 hores. Plaça Imperial Tàrraco.
Tortosa, 12.00 hores. Plaça del Carrilet.

Sabadell, 29 d'abril, 18.00 hores. Plaça del Doctor Robert.

Feu clic per veure:
- el manifest unitari de l'1 de Maig del 2015 "Precarietat és explotació. Treball i salaris dignes + protecció social"
- el cartell de l'1 de Maig del 2015 "Precarietat és explotació. Treball i salaris dignes + protecció social"
- el full volant de l'1 de Maig del 2015 "Precarietat és explotació. Treball i salaris dignes + protecció social"
- el calendari del maig de la cultura i el treball
- l'article '1 de Maig: nova reivindicació vella' al blog de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya
- les declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa feta a la seu de CCOO el 29 d'abril de 2015
20/04/2015

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.