Campanya de recollida de joguines i de material escolar

Que cap nen ni nena es quedin sense joguines o material escolar

CCOO, amb la col laboració de la Xarxa d’Acció Solidaria i l’entitat Sonrisas azules, impulsem per a aquest Nadal una campanya de recollida de joguines i de material escolar. L’objectiu és doble: col·laborar perquè cap infant es quedi sense regal la nit de reis, i ajudar a garantir que tots els nenes i nenes tinguin el material necessari a l’escola.

Vivim una crisi econòmica i social en la qual són moltes les famílies que pateixen greus privacions. A Catalunya, el nombre de famílies i infants que viuen sota el llindar de la pobresa no ha parat de créixer. La majoria dels infants que es troben en aquesta situació de vulnerabilitat no tenen cap tipus de material d’oci per jugar a l’aire lliure (com ara bicicletes, patinets, etc.) i molts tampoc no tenen cap joguina per jugar a casa.

Per aquest motiu des de CCOO volem col·laborar organitzant aquesta recollida perquè la realitat de molts nens i nenes aquest Nadal i a l’escola pugui ser una mica millor, més justa i més alegre.

La recollida serà del 9 al 24 de desembre, i trobareu punts de recollida a les seus de CCOO. El central serà a Via Laietana, 16

Es demanen joguines no bel·liques i no sexistes, preferentment noves i que fomentin el joc col·lectiu. S’acceptaran, però, joguines reciclades, si estan en perfecte estat.

Es demanen llibretes, llapis, llapis de colors, etc.

Sigues solidari i solidària, i ajuda  perquè CAP NEN O NENA ES QUEDI SENSE UN SOMRIURE!