Engega la novena edició dels Premis Llanterna Digital

A partir del passat 14 de novembre i fins al 31 de març del 2015 es poden presentar els curtmetratges a la novena edició dels Premis Llanterna Digital que tenen per objectiu fomentar la producció d’audiovisuals en català i occità que recullin reflexions sobre la llengua des de qualsevol perspectiva. Aquests premis, els organitza la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida, de la qual el Servei Lingüístic de CCOO forma part.

Enguany, per primera vegada, tres dels premis tindran patrocinadors privats i els premis incorporaran el nom dels respectius patrocinadors. La categoria de premis als membres de la comunitat universitària estarà patrocinat per l’associació cultural Res Non Verba; el de la categoria oberta, obres de fins a tres minuts, estarà patrocinat pel diari Segre; i el de la categoria oberta, obres de fins a quinze minuts, estarà patrocinat pels supermercats Plusfresc.

El jurat que ha d’avaluar les produccions està presidit pel crític de cinema Àlex Gorina i format per professionals de l’àmbit de la llengua i del sector audiovisual vinculats als organismes i entitats que participen en l’organització.

Si en voleu més informació, feu clic aquí.