Nous cursos de català a Lleida

La formació de llengua catalana que des de la Fundació Paco Puerto i el Servei Lingüístic de CCOO fem, a Lleida, és:

• Dos cursos de nivell de suficiència (C) de 120 hores, amb certificació oficial per a l’alumnat que superi la prova final. Els cursos començaran el 14 d’octubre del 2014 i acabaran el 7 d’abril del 2015 i es faran els dimarts i dijous, de 18 a 21 h.

Aquests cursos estan subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i no tenen cost per a l’alumnat.

La preinscripció s’ha de fer a través del web de la Fundació Paco Puerto, a partir del 15 de setembre i fins al 6 d’octubre. Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar al despatx de la Fundació o al Servei Lingüístic de CCOO de Lleida (Av. de Catalunya 2 de Lleida, telèfon 973 26 36 66).

Les persones que vulguin fer el nivell C hauran d’acreditar que tenen el nivell B. Si no poden acreditar que tenen el certificat de nivell, hauran de fer una prova de col·locació.

Si hi ha més persones preinscrites als cursos que places ofertes, s’aplicarà un barem i, si cal, una prova de nivell, per decidir quins alumnes podran o no fer el curs.

Els cursos es realitzaran si hi ha el nombre suficient de persones inscrites, si no s’arriba al mínim, el curs se suspendrà.