Dimecres, 20 de març, tornem a mobilitzar-nos per lluitar per la pau i contra la guerra

En la celebració del desè aniversari de les mobilitzacions contra la guerra de l’Iraq

Fa deu anys, vam sortir al carrer per lluitar per la pau i contra la guerra a l’Iraq. Avui hem de tornar a sortir al carrer per rememorar aquella lluita i exigir la fi d’aquelles mateixes polítiques antidemocràtiques, que, encara avui, fan la guerra contra la població treballadora d’arreu.

Els mateixos governants del PP que ens van posar en una guerra rebutjada per la gran majoria de la ciutadania, que es van comportar antidemocràticament amagant la veritat, avui ens col·loquen també en una guerra econòmica a favor del poderosos i en contra de la ciutadania.

La gent treballadora estem en contra de les guerres perquè només serveixen per estendre el poder d’uns pocs i augmentar l’explotació de la humanitat. Per això, hem de continuar lluitant per la pau i per la democràcia, i en aquest desè aniversari, recordant el poble de l’Iraq, lluitar pel seu benestar i pel de la resta de països en conflicte.

Si fa deu anys vàrem poder aturar aquelles polítiques nefastes amb una mobilització que va obligar que s’ordenés la sortida de les tropes espanyoles de l’Iraq, hem de tornar a sortir al carrer, com ho fem per lluitar contra les retallades i les polítiques neoliberals i d’austeritat, per rememorar aquella victòria per la pau!

CCOO de Catalunya fem una crida a totes les persones afiliades i a tots els treballadors i treballadores a participar en la commemoració del desè aniversari de la mobilització i manifestació contra la guerra de l’Iraq, que es durà a terme el dimecres 20 de març, a les 19.30 h, a la plaça de Catalunya de Barcelona.

IRAQ 2003-2013 = 10 anys d’ocupació militar
NO A LES GUERRES!
Dimecres, 20 de març, 19.30 h, a la plaça de Catalunya
Tornem a fer el símbol de la pau amb espelmes!
Us hi esperem!

Feu clic per veure el manifest ‘Iraq: deu anys de guerra i d’ocupació’.