Solidaritat per exigir la readmissió dels 4 treballadors acomiadats a l’empresa SLM-T12

Caixa de resistència

La Secció Sindical de CCOO a SLM-T12 i CCOO d’Indústria donem suport a la posada en marxa d’una caixa de resistència per donar ajuda econòmica als 4 treballadors acomiadats, al juliol de l’any passat, per part de la direcció de l’empresa SLM-T12 (Grup Sesé), treballadors que estan a les instal·lacions de Seat a Martorell. Així mateix, continuem denunciant la persecució sindical que està fent la direcció d’SLM i de la qual han estat víctimes els 4 treballadors: ho fan amb la intenció de voler posar fi a la representació sindical de CCOO a l’empresa, per no tenir qui li planti cara als seus plans de reestructuració.

Per això des d’avui posem en marxa una caixa de resistència solidària, amb la venda de bons de 5 € i aportacions a un número de compte corrent (ES71 2100 5000 5802 0021 9267), per tal que els 4 treballadors acomiadats puguin tenir un suport econòmic, ja que fa 7 mesos des que van ser acomiadats i estem a l’espera de judici.

CCOO d’Indústria exigim al Grup Sesé que posi fi a aquesta lamentable situació, que suposa una greu vulneració dels drets fonamentals i de la llibertat sindical dels treballadors i treballadores d’SLM-T12, i continuarem amb noves mobilitzacions.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 25 de gener de 2019