Actualitat

Gran participació en la Diada del Treball Digne

En el marc de la diada es van fer diversos reconeixements a l'actiu sindical de CCOO que treballa cada dia en diversos àmbits, sectors i empreses per la defensa i la millora dels drets socials i laborals. Entre aquests reconeixements cal destacar el dels companys de Valeo per la seva lluita emblemàtica per la continuïtat industrial i dels llocs de treball de la planta de Martorelles, i la dels companys de les nuclears per la coordinació i col·laboració sindical entre principal i subcontractes.

més informació »


CCOO valora l'actuació dels equips d'emergència de Kao Corporation davant la fuita ocorreguda ahir

Ahir al migdia es va activar l'alerta del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya per un núvol de color ocre a les instal·lacions de Kao Corporation de Mollet del Vallès, que en cap moment va afectar l'exterior del recinte ni va provocar ferits i es va resoldre al cap de dues hores. CCOO vol valorar l'actuació dels equips d'emergència de la planta i el comportament exemplar del personal de l'empresa.

més informació »


CCOO valora positivament que es parli de projectes de futur a Nylstar, però demana que aquests es concretin

CCOO manifesta la seva satisfacció pel fet que l'empresa parli de projectes de futur i tingui el suport de l'Administració catalana i del consistori de Blanes per dur-los a terme; però alhora expressa cautela i les seves reserves davant la falta de concreció d'aquests projectes. CCOO també ha reclamat a l'empresa que informi de manera ràpida i transparent sobre l'estat de comptes de la companyia, donada la situació en què es troba l'empresa.

més informació »


CCOO fa un reconeixement al compromís i a la militància dels afiliats i afiliades de Roca Sanitario

Coincidint amb la celebració del centenari de l'empresa, la Secció Sindical de CCOO de Roca Sanitario vol fer un reconeixement al compromís i a la militància dels seus afiliats i afiliades, especialment aquells que fa més de 25 anys que estan afiliats al sindicat. Per aquesta raó ha organitzat un acte aquest divendres, 15 de setembre, a partir de les 18 h, al Parc Arqueològic Mines de Gavà (c. de Jaume I, 7), en el decurs del qual se'ls lliurarà una insígnia de plata de CCOO.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el Conveni del metall de Lleida

CCOO d'Indústria valorem positivament l'acord assolit, ja que finalment s'ha aconseguit salvar un dels principals punts de desacord i s'han acordat uns increments salarials i una clàusula de revisió tècnica a la finalització de la vigència que garanteixen el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores del sector de la província. A més s'incorpora la clàusula de subrogació per als treballadors i treballadores dels sectors de muntatge i manteniment de línies elèctriques, xarxes de telecomunicacions i enllumenat públic, entre altres, tal com ja recullen els convenis provincials del metall de Barcelona, Tarragona i Girona.

més informació »


Horari d'assessorament sindical primari i assessorament específic de salut laboral

Per garantir un millor funcionament del servei, cal concertar cita prèviament, trucant al telèfon 93 481 27 96 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 18 h). El cost de la consulta per a les persones no afiliades al sindicat és de 50 €.

més informació »


CCOO critica la direcció de l'empresa Central de Cocinados Catar, que ha buidat les instal·lacions, deixant els treballadors i treballadores sense feina

Amb premeditació i nocturnitat.

més informació »


XV Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas

Divendres 8 i dissabte 9 de setembre del 2017 al Masnou.

més informació »


Tardor calenta als sectors d'Indústria

L'actitud intransigent de les patronals de diferents sectors industrials i agroalimentaris ens aboca al conflicte davant la impossibilitat d'arribar a acords que garanteixin unes condicions laborals dignes per als treballadors i treballadores.

més informació »


CCOO i UGT convoquem vaga al sector del metall de Lleida per al desbloqueig de les negociacions del conveni

Aquest matí, els sindicats FICA-UGT i CCOO d'Indústria han registrat la convocatòria de vaga al sector del metall a la província de Lleida per exigir a la patronal el desbloqueig de les negociacions del conveni sectorial per avançar en la consecució d'un acord que garanteixi unes condicions dignes per als metal·lúrgics i metal·lúrgiques de Lleida. Inicialment, CCOO i UGT han convocat quatre jornades de vaga de 24 hores, que es faran els dies 20 i 27 de setembre i 18 i 25 d'octubre.

més informació »


CCOO seguim reforçant la campanya sindical al sector carni per forçar les empreses a complir la llei de cooperatives

Continuem fent accions informatives als centres de treball perquè els treballadors i treballadores de les cooperatives del sector sàpiguen quins són els seus drets, i seguim denunciant les empreses que incompleixen la llei catalana de cooperatives.

més informació »


Horari d'atenció al públic i d'assessorament sindical del mes d'agost

Durant el mes d'agost, CCOO d'Indústria de Catalunya canviem l'horari d'atenció al públic, que serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i el d'assessorament sindical, dimarts i dijous, de 9 a 14 h.

més informació »


La Inspecció de Treball aprecia una infracció molt greu de la llei en una cooperativa que treballa a Noel Alimentària

CCOO d'Indústria de Catalunya valorem positivament l'obertura d'aquesta d'acta d'infracció i continuarem amb la campanya de denúncia de la precarietat al sector carni i exigint que es faci complir la llei, sancionant les empreses infractores i forçant la regularització de les condicions de treball a tot el sector.

més informació »


CCOO convocarem vaga a les auxiliars de les nuclears al mes d'octubre

Davant l'actitud intransigent de la direcció d'ANAV i després d'analitzar la situació amb els nostres delegats i delegades en l'assemblea realitzada el 25 de juliol, CCOO d'Indústria hem decidit escalar el conflicte i convocar una vaga de durada indefinida el mes d'octubre, coincidint amb el pròxim període de recàrrega de la central nuclear Ascó 2, per exigir unes condicions laborals dignes per al conjunt de treballadors i treballadores del sector.

més informació »


Acord sobre el conveni col·lectiu del Grup Freixenet

CCOO d'Indústria valorem positivament l'acord, que es va assolir ahir, després de deu mesos d'intenses negociacions, ja que garanteix el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores i habilita el dret de la representació de les plantilles de participar en la discussió i elaboració d'un pla industrial de futur per al grup. Aquest conveni afecta les empreses del Grup Freixenet següents: Freixenet, Castellblanch, Segura Viudas i René Barbier.

més informació »


CCOO de Lleida valora positivament la signatura del conveni de magatzems de fruita

CCOO de Lleida vol destacar que davant del bloqueig de la CEOE a les pujades salarials i les clàusules de revisió, si hi ha entesa, unió i pressió dels treballadores i treballadores i sindicats, i negociació col·lectiva és possible aconseguir millores laborals i salarials.

més informació »


Acte de signatura del Pacte nacional per a la indústria

Fet al Palau de la Generalitat de Barcelona el dilluns 24 de juliol del 2017.

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, participarà a l'acte de signatura del Pacte Nacional per a la Indústria

Dilluns, 24 de juliol de 2017, a les 11.00 hores, al Palau de la Generalitat, a Barcelona.

més informació »


Convocades aturades a Irvia Manteniment Ferroviari per exigir a l'empresa el compliment dels acords pactats

Aquest divendres, 21 de juliol, les plantilles de Montcada i Reixac i de Mataró faran una vaga de 24 hores i a les 12 hores es concentraran a l'Estació de Sants, a Barcelona, per denunciar aquesta situació i manifestar el seu rebuig a les continues modificacions substancials de les seves condicions laborals per part de la companyia, que està incomplint els acords signats i no aplica les sentències judicials en ferm. També han convocat dues hores d'aturada per als dies 24, 26 i 28 de juliol.

més informació »


Vaga a Industrias Ponsa per l'incompliment del conveni i els endarreriments en el pagament de les nòmines

Demà dijous, 20 de juliol.

més informació »


CCOO aconseguim tot el comitè d'empresa de Vandelande Industries

CCOO d'Indústria valorem molt positivament aquest resultat, que posa de manifest la bona feina feta pel sindicat en els darrers anys en defensa dels interessos de la plantilla davant el procés de fusió de les diferents empreses del Grup Dinamic i la seva posterior adquisició per part de Vanderlande Industries.

més informació »


CCOO i UGT convocaran vaga al sector del metall de Lleida davant el bloqueig de les negociacions del conveni

Després de més de quatre mesos de reunions, les negociacions es troben en un punt mort davant la intransigència de la patronal. Els principals punts de desacord són en matèria salarial i de jornada, en els quals les posicions entre ambdues parts estan molt allunyades i els sindicats consideren inassumibles les propostes de la patronal en aquestes matèries.

més informació »


CCOO rebutgem la retallada salarial a Electra Molins

CCOO rebutgem la retallada salarial que planteja Electra Molins, que en ple període de vacances ha presentat un article 41 per rebaixar els salaris de la plantilla. CCOO exigim a la direcció de l'empresa que retiri aquesta mesura i la instem a reunir-se al setembre, un cop finalitzades les vacances d'estiu, per valorar la situació i trobar una sortida negociada.

més informació »


Una àmplia delegació de CCOO visita el complex industrial de Repsol a Tarragona

Amb l'objectiu de conèixer de primera mà la realitat laboral i reforçar el treball de l'actiu sindical a les empreses del sector.

més informació »


L'Ajuntament de Manresa atorga la Medalla de la Ciutat al mèrit cívic a Josep Rueda i Cruz

CCOO d'Indústria de Catalunya i CCOO del Vallès Occidental – Catalunya central ens sentim especialment orgullosos i orgulloses amb la concessió de la Medalla de la Ciutat de Manresa al mèrit cívic al company Josep Rueda i Cruz per la seva reconeguda trajectòria personal i professional i, especialment, per la seva dedicació sindical i veïnal, que ha incidit en la millora de les condicions als barris i a la ciutat en general.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Finanzauto inicien una vaga a tot l'Estat contra l'ERO

La plantilla de Barberà del Vallès secunda aquesta vaga i es concentrarà a les portes de l'empresa al llarg de la setmana per demanar a l'empresa que retiri l'ERO

més informació »


CCOO exigeix a Ercros una sortida que garanteixi la continuïtat i els llocs de treball a la planta de Cardona

A la darrera reunió amb la direcció d'Ercros, CCOO va demanar a la multinacional que aclarís el futur de la planta, davant la incertesa actual, i la va instar a buscar una alternativa industrial i les inversions necessàries per donar una sortida a aquest procés i garantir el manteniment de l'ocupació.

més informació »


Unai Sordo, Javier Pacheco i una delegació de la federació CCOO d'Indústria de CCOO visiten el complex industrial de Repsol a Tarragona

Demà dimarts, 18 de juliol.

més informació »


CCOO exigeix garanties per a l'ocupació i les condicions laborals davant la compra de Pronovias per BC Partners

Aquest dilluns la direcció de San Patrick, propietària del Grup Pronovias, va informar el comitè d'empresa de l'inici del procés de venda de la companyia al fons inversor BC Partners. CCOO exigeix a la direcció de la companyia que en aquest procés es garanteixin els llocs de treball i una ocupació digna, de qualitat i amb drets, així com el manteniment de les condicions laborals.

més informació »


VI Consell de Seccions Sindicals de CCOO d'Indústria de Catalunya

El proper 13 de juliol hem convocat el Consell de Seccions Sindicals d'Indústria, que tindrà com a eix de treball el Pacte nacional per a la indústria.

més informació »


CCOO de Catalunya celebra la ratificació del Pacte nacional per la indústria

Avui dimecres, 5 de juliol.

més informació »


Presentació del Pacte nacional per la indústria

Avui dimecres, 5 de juliol, a les 18.00 hores, a la seu del Departament d'Empresa i Coneixement (Pg. de Gràcia, 105, Barcelona).

més informació »


S'arriba a un acord sobre el conveni col·lectiu de Cacaolat

CCOO fem una valoració positiva de l'acord, que ha estat ratificat per majoria pels treballadors i treballadores de Cacaolat. El conveni, que tindrà una vigència de quatre anys (2016-2019), recull algunes de les principals reivindicacions de la plantilla.

més informació »


El TSJC concedeix una pròrroga d'un any a Iberpotash

CCOO valorem positivament que s'hagi acceptat una moratòria, ja que permetrà garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball, però estarem vigilants que es compleixin les mesures i compromisos adquirits per l'empresa per afrontar aquesta moratòria, especialment en temes mediambientals.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO presentat per Finanzauto a escala estatal

El proper 29 de juliol s'ha convocat una primera jornada de vaga i una manifestació a Arganda del Rey (Madrid), des de la seu de l'empresa fins a l'Ajuntament, a la qual estan convocats els treballadors i treballadores de tots els centres de Finanzauto. Una representació de les plantilles dels centres catalans es traslladaran a Madrid per participar en la manifestació

més informació »


CCOO demana que es reforci l'acció de la Inspecció de Treball per actuar contra les falses cooperatives al sector carni

Compareixença al Parlament.

més informació »


Altres notícies »

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies