Actualitat

Josep Anton Gómez serà el nou coordinador de CCOO de d'Indústria de Lleida

Josep Anton Gómez ha sortit escollit per unanimitat com a nou coordinador de CCOO d'Indústria de Lleida, en el marc de la 2a Conferència d'aquest àmbit funcional, celebrada el 17 de febrer al nou local de CCOO de Lleida i en la qual han participat 42 delegats i delegades que han aprovat per unanimitat els documents de Pla d'acció i Informe balanç, així com les candidatures als diferents òrgans de direcció.

més informació »


Anna Núñez és escollida coordinadora del Barcelonès de CCOO d'Indústria

Un total de 145 delegats i delegades van participar en la 2a conferència del Barcelonès de CCOO d'Indústria, en la qual es va escollir pràcticament per unanimitat a Anna Núñes com a nova coordinadora d'aquest àmbit funcional.

més informació »


Josep Rueda, nou secretari general de CCOO d'Indústria del Vallès Occidental – Catalunya Central

Un total de 162 delegats i delegades van participar en el 2n Congrés de CCOO d'Indústria del Vallès Occidental - Catalunya central, celebrat a Sabadell el 15 de febrer, en el qual es va elegir a Josep Rueda com a nou secretari general.

més informació »


Josep Serra surt reescollit secretari general de CCOO d'Indútria de Girona

Un total de 82 delegats i delegades dels sectors van participar en el 2n Congrés del sindicat intercomarcal celebrat el 14 de febrer a Girona, en el qual va sortir reelegit com a secretari general Josep Serra i es van aprovar també per unanimitat l'Informe balanç i el Pla d'acció.

més informació »


CCOO valora l'estabilitat a l'ocupació i la important inversió al centre de Seat Componentes del Prat de Llobregat

El Grup Volkswagen hi adjudica la nova caixa del canvis MQ281.

més informació »


José Manuel Martín és el nou secretari general de CCOO d'Indústria de Tarragona

Un total de 110 delegats i delegades van participar en el 2n congrés de CCOO d'Indústria de Tarragona, celebrat el dia 10 de febrer a la Riera de Gaià, i van aprovar per unanimitat la nova direcció, que encapçala Martín, així com el Pla d'acció i l'Informe balanç.

més informació »


Álvaro Muñoz, reelegit secretari general de CCOO d'Indústria del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf

Un total de 168 delegats i delegades dels sectors d'Indústria de les 4 comarques han participat en el 2n congrés de CCOO d'Indústria del Baix Llobregat, celebrat el 9 de febrer a Cornellà de Llobregat, i han aprovat per unanimitat tant l'Informe de balanç com el Pla d'acció, i també per amplíssima majoria les candidatures als òrgans de direcció, que encapçala Álvaro Muñoz.

més informació »


Juan Jiménez, nou secretari general de CCOO d'Indústria del Vallès Oriental - Maresme - Osona

Un total de 140 delegats i delegades d'Indústria de les tres comarques han participat en el 2n Congrés, celebrat a les Franqueses del Vallès, i han votat per unanimitat l'Informe balanç i les candidatures als òrgans de direcció

més informació »


CCOO valora positivament la proposta de modificació de la Llei catalana de cooperatives per lluitar contra la precarietat laboral

Tres grups parlamentaris, en el marc de tramitació de la llei d'acompanyament als pressupostos de la Generalitat de Catalunya, han registrat esmenes legislatives que garanteixen l'aplicació, com a mínim, de les condicions establertes en els convenis col·lectius de referència per als treballadors i treballadores associats de les cooperatives. CCOO d'Indústria de Catalunya vetllarà perquè aquesta iniciativa sigui aprovada definitivament en els propers dies al Parlament.

més informació »


Joan Carles Gallego participa a l'acte final de la Marxa Pagesa, convocada per Unió de Pagesos

Demà dissabte, 28 de gener, a partir de les 11.30 hores, a l'avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona.

més informació »


CCOO d'Indústria exigirà el manteniment de l'ocupació en l'operació de compra de La Menorquina pel grup Lacrem

CCOO d'Indústria de Catalunya exigirà tota la informació i la documentació necessària per analitzar els possibles efectes i garantir l'ocupació en l'operació de compra del grup Kalise Menorquina per part del grup Lacrem, propietat de la família Farga, que fabrica gelats de la marca Farggi, segons ha sortit publicat avui a la premsa.

més informació »


Joan Carles Gallego assistirà a la presentació de la Marxa Pagesa, que tindrà lloc del 26 al 28 de gener

Roda de premsa d'Unió de Pagesos demà dimarts, 24 de gener, a les 11.30 hores, al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya, presenta els avals necessaris per optar a la Secretaria General del sindicat

En l'11è Congrés, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d'abril del 2017.

més informació »


Problemes laborals a la fàbrica de producció Sandoz Industrial Products, SA, de les Franqueses del Vallès

Acomiadament d'un treballador.

més informació »


Publicat el Conveni col·lectiu per a la indústria siderometal·lúrgica de la província de Barcelona

28 de desembre del 2016

més informació »


CCOO desconvoca la vaga al sector de muntatge i manteniment elèctric del 30 de desembre i 2 de gener

Davant la pressió de la mobilització del sector, les empreses desbloquegen el procés de subrogació que ha de garantir l'ocupació de més de 800 treballadors i treballadores de les empreses contractistes d'ENDESA.

més informació »


CCOO lamenta la mort de Manuel Andreu, històric sindicalista i activista veïnal

President de la FAVB entre el 1998 i el 2004.

més informació »


CCOO segueix rebutjant la proposta de Nylstar

Expedient de regulació d'ocupació temporal (ERTE).

més informació »


CCOO i UGT mobilitzen el sector d'instal·ladors de telefonia i telecomunicacions davant l'incompliment dels acords signats

Davant els reiterats incompliments dels acords assolits el maig de 2015 per part de les empreses contractistes del sector, les federacions estatals de CCOO d'Indústria i FICA-UGT han convocat una jornada de mobilització sectorial al conjunt de l'Estat aquest divendres, 23 de desembre. Les coordinadores del sector de CCOO i UGT a Catalunya s'han sumat a aquesta jornada i convoquen una concentració a Barcelona, a les 18 h, davant les botigues de Movistar i Vodafone del Portal de l'Àngel.

més informació »


L'Agrupació de Jubilats i Prejubilats de CCOO de Nissan engega una nova etapa

L'Agrupació de Jubilats i Prejubilats de CCOO de Nissan ha iniciat una nova etapa amb la voluntat de donar un nou impuls a l'Agrupació que li permeti donar una resposta més adequada a les necessitats de les persones afiliades un cop finalitzada la seva vida laboral, mantenir-se units i mobilitzats en defensa de les pensions i del sistema públic de protecció social.

més informació »


CCOO d'Indústria i FICA-UGT convoquen mobilitzacions al sector de muntatge i manteniment de telefonia davant l'incompliment dels acords signats

Davant els reiterats incompliments dels acords assolits el maig de 2015 per part de les empreses contractistes del sector, les federacions estatals de CCOO d'Indústria i FICA-UGT han convocat una jornada de mobilització sectorial al conjunt de l'Estat el proper 23 de desembre. Les coordinadores de delegats i delegades del sector de telefonia i telecomunicacions de CCOO d'Indústria i FICA-UGT de Catalunya han acordat sumar-se a aquesta jornada de mobilització.

més informació »


CCOO d'Indústria i FICA-UGT de Catalunya convoquen vaga al sector de muntatge i manteniment elèctric, els dies 30 de desembre i 2 de gener

CCOO i UGT han constatat la situació de bloqueig del procés de subrogació dels treballadors i treballadores afectats pel canvi de contractes, a causa de les dificultats que estan plantejant diferents empreses implicades en aquest procés, que posen en risc l'ocupació del sector. Per això inicien un procés de mobilització al sector per pressionar les empreses per resoldre la situació.

més informació »


Els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, visiten l'empresa Celsa de Castellbisbal

Dilluns 19 de desembre, amb el secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya, Javier Pacheco.

més informació »


Mobilització a Lleida per la readmissió del delegat acomiadat a Milsa

Aquest divendres, 16 de desembre, CCOO d'Indústria de Catalunya ha convocat una nova concentració i manifestació en suport al delegat acomiadat per l'escorxador Milsa per exigir la seva readmissió i denunciar la persecució sindical que practica l'empresa. Està previst que hi assisteixin els secretaris generals de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, de CCOO de Lleida, Jaume Sellés, i de CCOO d'Indústria de Catalunya, Javier Pacheco.

més informació »


Vaga a Serra Soldadura pel desbloqueig de les negociacions del pacte d'empresa

L'empresa ha rebutjat rotundament les propostes plantejades per la representació dels treballadors i treballadores, que van en la línia d'afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar de la plantilla i consolidar 150 euros en la tercera paga. Per això aquest dijous 15 de desembre faran vaga de 24 hores.

més informació »


Jornada sobre la nova indústria: necessitats, formació i acreditació de competències

En el marc de la jornada, organitzada per les federacions d'Indústria i Educació, es van analitzar les perspectives de canvi tecnològic en el model productiu a curt i mitjà termini i com aquestes afectaran la formació requerida pels treballadors i treballadores, tant en l'àmbit de la formació acadèmica reglada com en la formació contínua dels treballadors en actiu.

més informació »


CCOO detecta dificultats en algunes de les contractistes d'ENDESA que bloquegen el procés de subrogació dels treballadors afectats per la nova licitació dels contractes de manteniment de la xarxa elèctrica

CCOO convocarà les direccions d'Endesa i de les empreses contractistes a un acte de mediació al Tribunal Laboral de Catalunya per mirar de desencallar aquesta situació. Si el problema no es resol per la via del diàleg, es formalitzarà una convocatòria de vaga sectorial per a les dues últimes setmanes de desembre.

més informació »


CCOO i UGT fan una crida a la mobilització al sector d'instal·ladors de telefonia davant l'incompliment dels acords signats

Amb la voluntat de donar una resposta sindical a aquesta situació, CCOO i UGT fan una crida a la mobilització del sector els propers dies 15 i 23 de desembre per deixar palès el malestar dels treballadors i treballadores del sector davant d'aquests incompliments dels acords signats.

més informació »


Exposició de les imatges presentades al 3r Concurs de fotografia de CCOO de Seat "Contra la violència de gènere"

Aquesta iniciativa de la secció sindical de CCOO a Seat pretén conscienciar els treballadors i treballadores dels seus centres de treball de la importància de lluitar per eradicar totes les formes de violència contra les dones.

més informació »


CCOO valora positivament l'acord sobre l'ERO d'Almirall

L'acord assolit ha permès minimitzar l'impacte de l'expedient, amb una reducció d'un 16% de les persones afectades, que han passat de 121 a 102, i la previsió de mesures no traumàtiques. L'acord ha estat ratificat per la majoria dels treballadors i treballadores en les assemblees celebrades als diferents centres de treball, amb una participació del 81% del conjunt de la plantilla.

més informació »


CCOO d'Indústria i la Federació d'Educació preparem una jornada sobre les necessitats formatives i acreditació de competències que implica el necessari canvi de model productiu

El proper 30 de novembre, CCOO d'Indústria de Catalunya i la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya convoquem la jornada "La nova indústria: necessitats, formació i acreditació de competències",que s'emmarca en el projecte de col·laboració que les dues federacions estem impulsant a nivell estatal, amb el títol "Canvi de model productiu, canvi de model educatiu".

més informació »


Altres notícies »

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies