Organitza: Servei Lingüístic de CCOO de les Comarques Gironines

Taller de redacció de convocatòries per WhatsApp i per correu electrònic


Foto

El Servei Lingüístic organitza el Taller de redacció de convocatòries per WhatsApp i per correu electrònic, dirigit a responsables de Comunicació i a totes les persones que redacten algun tipus de convocatòria. La sessió, que serà impartida per Tona Codina, especialista en comunicació comercial, té com a objectius donar a conèixer les particularitats de les dues eines —WhatsApp i correu electrònic—, aprendre a seleccionar la informació que cal transmetre, generar missatges eficaços i dotar-los de persuasió, formalitat i correcció.

La primera part serà teoricoexpositiva i inclourà exercicis pràctics, i a la segona es redactarà un text final individual i se’n farà la posada en comú i la valoració global. La formadora crearà material didàctic específic per a l’àmbit sindical.

Per apuntar-s’hi:

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a sl@ccoo.cat, indicant el seu nom i cognoms, el seu càrrec o funció i l’estructura a la qual pertanyen, abans del 23 de novembre del 2018.

Perfil professional de la formadora:

Tona Codina és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB 1995), màster en Guió (UAB 2000) i postgrau en Guió de Televisió per a Programes d’Entreteniment (UPF 2009). És especialista en comunicació comercial i publicitària i en creativitat aplicada al màrqueting directe i digital.

Des del 2012 és professora a l’escola de negocis IEBS SCHOOL. També és formadora de comunicació i atenció al client per a empreses i emprenedors a la Diputació de Barcelona, Barcelona Activa i CECOT.

Té una trajectòria de més de 18 anys com a creativa en agències de publicitat multinacionals i departaments de màrqueting a empreses de distribució, i com a guionista de televisió a la productora El Terrat.  


08/11/2018

CCOO de les Comarques gironines | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.