Signatura del Conveni del metall de Girona

Es farà aquest dijous, 28 de juliol, a la seu del Gremi d’Instal·ladors de Girona

Aquest dijous, 27 de juliol, està prevista la signatura del Conveni del metall de la província de Girona per al període 2016-2017, en els termes del principi d’acord assolit el passat 14 de juliol per CCOO d’Indústria, l’MCA-UGT de Catalunya i la patronal FEGMETALL.

L’acte de signatura es farà a les 10 h, a la seu del Gremi d’Instal·ladors de Girona (c. de Cartellà, 8, Girona).

Un cop finalitzada la signatura, el secretari general de CCOO d’Indústria de Catalunya, Javier Pacheco, i el secretari general de CCOO d’Indústria de Girona, Josep Serra, estaran en disposició d’atendre als mitjans de comunicació, davant el Gremi d’Instal·ladors de Girona.

CCOO d’Indústria fa una valoració positiva del conveni acordat, ja que es tracta d’un conveni de creixement salarial que permet garantir el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores del sector i que incorpora millores en matèria de conciliació de la vida laboral i la personal i de permisos retribuïts. L’acord preveu un increment salarial del 3% durant la vigència del conveni i també inclou la suspensió de la clàusula de compensació i absorció per als increments del 2017, de manera que s’assegura un increment real garantit a tot el sector.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 27 de juliol de 2016