CCOO celebra la sentència judicial contra l’empresa A. J. Ruz per la seva activitat contra el dret de vaga

Indemnitzacions als treballadors/es

El Jutjat Social de Girona ha estimat la demanda de CCOO contra les empreses A. J. Ruz i Servei i Gestió Med. Ruz, SL.

La decisió judicial condemna aquestes empreses a cessar les activitats contràries al dret de vaga i en concret “a cessar de destinar a serveis mínims treballadors i treballadores vaguistes mentre altres no vaguistes efectuïn treballs ordinaris i fora dels serveis mínims, tant pel que fa a conductors com a peons de recollida i peons d’abocador; cessar d’ocupar treballadors i treballadores d’empreses externes en els serveis d’A. J. Ruz, SL; deixar sense efecte la contractació de nou personal mentre duri la vaga”.

La sentència condemna A. J. Ruz, SL, i Servei i Gestió Med. Ruz, SL, a indemnitzar els treballadors i treballadores que hagin seguit la vaga amb l’import dels descomptes pels dies de vaga, iniciada el 17 d’octubre del 2014 fins a la data d’aquesta sentència. I es condemna també les empreses a indemnitzar els treballadors i treballadores en concepte de dany moral amb l’import de 6.251 euros a repartir en parts iguals entre ells.

CCOO celebra aquesta sentència que fa justícia amb la lluita dels treballadors i les treballadores d’A. J.Ruz que fa més de 100 dies que estan en vaga en defensa de les seves condicions laborals i la seva dignitat. 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 29 de gener de 2015