Davant de la informació apareguda sobre la vinculació de CCOO a l'agressió a l'alcalde de Girona

CCOO de Catalunya condemna qualsevol tipus de violència contra les persones, però exigeix responsabilitat a l'alcalde de Girona en les seves declaracions


Davant la informació publicada en els mitjans sobre la vinculació de CCOO a l’agressió a l’alcalde de Girona, volem fer els següents aclariments:

- CCOO condemna qualsevol tipus d’agressió física i defensa l'exercici legítim de manifestació i protesta per defensar els drets de les persones. En aquest sentit, el sindicat no es fa responsable de les actituds individuals de persones que en cap cas representen el conjunt de la nostra organització.

- Ens sembla totalment tendenciós buscar en l’anècdota la vinculció de CCOO amb una actitud individual, i posar en dubte una organització que s’està oposant amb fermesa, però de manera pacífica a les retallades socials del Govern.

- Expressem la nostra solidaritat personal amb l’alcalde de Girona i li demanem responsabilitat en les seves declaracions, ja que coneix suficientment la trajectòria de CCOO a Catalunya i, en particular, a les comarques gironines.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 15 de juliol de 2011


15/07/2011

CCOO de les Comarques gironines | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.