Cursos preparatoris per a les ofertes d’ocupació del 2019 del Grup Renfe

CCOO ha posat en marxa el curs en línia per ajudar en la preparació dels exàmens de les convocatòries de maquinista d’entrada d’àmbit estatal, de l’àmbit de Catalunya i de trànsits transfronterers amb França, així com per a l’accés a l’Escola de Conducció. Aquesta acció formativa està destinada perquè els aspirants a aquestes places, afiliats i afiliades a CCOO, puguin preparar les diferents proves amb l’ajuda d’un equip de tutors especialitzats en les matèries objecte d’examen.



El curs consta de quatre blocs d’estudi:



Batxillerat: per a aquells que es presenten a l’accés de l’Escola de Conducció.

Psicotècnics: comú per a totes dues convocatòries tret de per a aquells que estan exempts en l’OPE perquè tenen actualment una relació contractual amb el Grup Renfe.

Reglament de circulació ferroviari: per als que es presentin a l’OPE de conducció.

Material Motor: per als que es presentin a l’OPE de conducció.


Per a participar en el curs, el procés a seguir és donar-se d’alta com a usuari, pel que és necessari realitzar els següents passos:




Dirigir-se a l’adreça https://campusvirtual.forempv.es/login/index.php



Després d’accedir a aquesta adreça entrar amb el seu usuari i contrasenya (si ja té compte) o bé crear un nou compte completant el formulari que allí trobarà.



També es pot accedir al curs directament a través del següent enllaç:



https://campusvirtual.forempv.es/course/view.php?id=62



A més d’aquestes convocatòries, també s’han ofert 225 places d’operador comercial d’ingrés (145 places d’àmbit estatal i 80 places en l’àmbit de Catalunya) i 150 llocs d’operador d’ingrés de manteniment i fabricació per a àmbit estatal de diverses especialitats (75 manteniment material rodant ferroviari, 30 electricitat-electrònica, 15 ajustador-muntador, 7 màquines-eines, 7 caldereria/xapa/soldadura i 16 subministraments).



Les bases de totes aquestes convocatòries poden consultar-se en el següent enllaç de la web de Renfe: http://www.renfe.com/empresa/empleo_y_formacion/empleo2019/index.html



Recordem a les persones interessades que el termini de sol·licitud per a participar en aquesta oferta d’ocupació finalitza el dia 17 de març.



D’aquí a poc temps, posarem a la disposició dels nostres afiliats i afiliades cursos per a la preparació de les proves selectives de les convocatòries d’operador comercial d’ingrés i operador d’ingrés de manteniment i fabricació. Informarem puntualment de la posada en marxa dels mateixos a través de la nostra web, el nostre canal de Telegram i altres mitjans habituals.