"Sortim a l'ofensiva, reivindicatives, amb tota la força que la gent treballadora és capaç de desplegar", ha destacat en la seva primera intervenció el recent elegit secretari general.

Pepe Fernández, elegit secretari general de FSC-CCOO


Foto
Més treball, més ciutadania ". Aquest ha estat el lema del 3r Congrés de la Federació de Serveis a la Ciutadania de Comissions Obreres, clausurat aquest matí a Alacant. Durant tres dies, 420 delegades i delegats han debatut i decidit el projecte de l'organització i l'equip de direcció per als propers quatre anys.
 
Pepe Fernández ha estat elegit secretari general per 233 vots, un 61,8%, davant la candidatura de Carles Julio López Inclán, amb 144 vots, un 38,2%. A la Comissió Executiva, formada per 29 persones, s'han presentat tres candidatures: l'encapçalada per Pepe Fernández ha aconseguit 228 vots, un 56,3%, que suposen 16 representants; la de Carlos Julio López Inclán 134 vots, 33,1%, 10 representants; i la de Josetxo Gándara, 43 vots, un 10,6%, i tres representants.
 
En la seva intervenció, Fernández ha destacat que "no hi ha diferències internes que siguin insalvables, no tenim cap nus que no puguem deslligar en el camí que vam començar" i ha apel·lat a sortir a l'ofensiva, "amb tota la força que la gent treballadora és capaç de desplegar ".
 
Així mateix ha reconegut "la feina, la capacitat, la militància d'un sindicalista indispensable. Un d'aquests tipus recognoscibles a distància i entre la multitud. Un polemista incansable, pensador rebel, iconoclasta: Javier Jiménez ", el secretari general sortint de FSC-CCOO.


Biografia de Pepe Fernández:
Nascut el 1955 a Guimarei (Lugo), Pepe Fernández treballa des de 1979 com a administratiu de taller a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT) a Madrid. És tècnic administratiu de formació i ha estat representant de les i els treballadors en el Consell d'Administració de la FNMT durant 13 anys, amb governs socialistes i populars. Ha format part del Comitè d'Empresa i Intercentres de la FNMT en diversos mandats, i de la Comissió Executiva federal i madrilenya de l'extinta Federació de Comunicació i Transport de CCOO com a vocal, incorporant-se a la Comissió Executiva de FSC-CCOO des del Congrés constituent el 2009, on ha exercit responsabilitats com a secretari de Política Sectorial, Coordinador Sectorial, Comunicació i Coordinació de la Direcció.


07/06/2017

Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.