Resultats de referèndum sobre el preacord del conveni de TV3

Aquest dijous 10 de setembre, els treballadors i treballadores de TVC-CCMA han aprovat en referèndum el preacord de conveni 2015-2016, amb ultraactivitat fins al 2018, i a  més l’aplicació de la sentència de l’Audiència Nacional sobre la retallada il·lícita del 5% del sou des del 2013 i el retorn a terminis fins al 2018 dels diners descomptats.

Amb aquest preacord aconseguim recuperar també el conveni col·lectiu que la direcció de la CCMA havia donat per suprimit el gener del 2014 utilitzant la reforma laboral.

El Comitè d’Empresa de TV3 confia que amb aquest acord es pot iniciar una nova etapa en les relacions laborals, en la qual es recuperi la negociació col·lectiva, després d’anys de conflicte.

Resultats del referèndum sobre el preacord del conveni
Participació: 59%
1.138 vots emesos
Vots a favor del preacord: 1.015, 89%; en contra:100, 9%; vots en blanc 22, 2%;  nul: 1.

Cal destacar que en aquesta ocasió 121 persones han votat de forma electrònica.

Agraïm a tothom la participació en aquesta votació. Aquest resultats tan clars ens permeten recuperar el conveni col·lectiu que ens havien pres el febrer del 2014. L’aprovació del preacord també significa la fi del RAV i la recuperació a terminis dels diners que ens havien descomptat anteriorment.
Dilluns 14 de setembre la Comissió Negociadora es reunirà per reprendre els treballs compromesos en aquest preacord, com la consolidació de les promocions de llarga durada i accelerar els tràmits per a la validació definitiva del conveni col·lectiu.